Andreas T Olsson

Victor / Regissören / Kommissarie Carter

Andreas T Olsson upptäcktes av Gösta och Marie-Louise Ekman som tog honom direkt från Teaterhögskolan till Dramatens fasta ensemble där han fick sitt genombrott med den egenskrivna monologen “Sufflören” som också turnerat med Riksteatern och sänts i SVT. På Dramaten har Andreas setts företrädesvis i komiska roller, som Andreas Blek af Nosen i “Trettondagsafton” och kabarén “Improvisation på slottet”. På TV har Andreas spelat i “Taxi” (som han även skrev manus till) och som Lars-Henry i “Finaste familjen”. Våren 2018 gör Andreas huvudrollen mot Henrik Dorsin i “Gentlemannen” på Oscarsteatern.

Simon “Chippen” Svensson

Torsten / Scenkillen

Komikern Simon “Chippen” Svensson har efter 14 år gjort sig ett erkänt namn på svenska ståuppscenen och driver Sveriges bästa ståuppklubb “Under Jord” i Malmö. Simon inledde sin humorkarriär 2001 i radioprogrammet “Så funkar det” med humorduon Anders Johansson och Måns Nilsson och vann SM i standup på Norra Brunn i Stockholm. Simon hördes förr i P3 i bland annat Morgonpasset  men är idag en av sveriges största poddare, han gör bland annat “Della Sport”, “Della Arte”, “Della Papa” och “Ring UP”.

Sanna Persson Halápi

Anna / Inspicient

Skådespelaren och komikern Sanna Persson Halapi är för många känd från humorserien “HippHipp” där hon gör rollen som den litauiska reseledaren Jolanta. Hon har även spelat i filmerna “Svinalängorna”, “Maria Larssons eviga ögonblick” och “Så vit som en snö” samt SVT:s “Mia och Klara” och “Hej rymden”. Sanna har också setts i scenföreställningar såsom spelat i rockmusikalen “Kal P Dal”, Joyce Carol Oates pjäs “Naken”, “Kalla det vad fan du vill” på Malmö Dramatiska teater.

Robin Stegmar

Daniel / Perkins, butler

Skådespelaren Robin Stegmar har ett ansikte man känner igen; från Ica-reklam till Dramaten, samt som skådespelare i TV- och filmproduktioner samt scenföreställningar. Just nu är Robin är aktuell med bland annat föreställningen “Minns du mig” och i filmerna “Morden i Sandhamn” och tv-serien “Springfloden”. Robin har även spelat på Göteborgs Stadsteater, teateruppsättningen “Zpanska flugan”, Horatio i “Hamlet” på Dramaten och thrillerkomedin “De 39 stegen” på Intiman. Robin har också medverkat i SVT-serierna “Orka! Orka!” och “Stormen” samt spelade kronprinsen i TV4:s “Familjen Holstein-Gottorp”.

Susanne Thorson

Sandra / Florence Colleymoore

Susanne Thorson är för svenska folket kanske mest känd från filmer och tv-serier som “En gång i phuket”, “Gåsmamman”, “Jönssonligan – den perfekta stöten” och “Medicinen”. Just nu är Susanne aktuell på bio i filmen “Solsidan” och snart ser vi henne SVT:s nya Gardell-serie, “De dagar som blommorna blommar”. Susanne har även stor erfarenhet av teaterscenen, bland annat har vi sett henne (tillsammans med Sven Melander) i “Rampfeber” på Lorensbergsteatern i Göteborg och senast i “Kom igen Charlie” på Oscarsteatern i Stockholm.

Cornelius Löfmark

Max / Cecil Haversham

Cornelius Löfmark är en återkommande personlighet i Malmös sport- och nöjesliv. Cornelius utgör 50% av författarduon bakom succén “Kal P Dal – en rockmusikal” som under två säsonger rockade loss på Slagthusets scen samt testade Skånes festkapaciteten under två utsålda rockhyllningar på Malmö Arena. På Nöjesteatern har Cornelius bland annat spelat reseledaren Lasse i musikalen “Sällskapsresan”, samma roll gjorde han även senare på Chinateatern i Stockholm. Komedi spelade han senast mot Anders Jansson i “Jobba för två”, även den på Nöjesteatern. Cornelius röst hörs numera även frekvent på Malmö Arena, då han både skrivit och spelat in Malmö Redhawks hymn “Våra hjärtans stad”.

Robert Rydberg

Robert / Thomas Colleymoore

Robert Rydberg har medverkat i det mesta inom teater och musikal. Han har bland annat spelat i musikalerna “Spamalot” på Nöjesteatern och Oscarsteatern, Buddy Holly – the musical” på Göta Lejon, “Jersey Boys”, “Trollkarlen från OZ” på Maximteaten och på turné, “Footloose” på Storan och Intiman, “Saturday night fever” på Oscarsteatern och “Fame” på Oscarsteatern och Slagthuset. 2008 blev Robert belönad med en guldmask för ”bästa manliga biroll” i musikalen “Footloose”. Robert spelar just nu Bosse i Viaplays serie “Veni Vidi Vici” och 2016 skrev han en fotbollslåt till EM 2016 som heter ”Slaget om Europa”.

Niklas Jönsson

Jonas / Charles Haversham / död

Niklas Jönsson är skådespelare och regissör och har spelat och regisserat komedi, fars och revy i bland annat Malmö, Helsingborg och hemstaden Lund. Just nu regisserar Niklas föreställningen “Super8:an” för Helsingborgsrevyn och gör rollen som Lord Farquaad i “Musikalen Shrek” på Lunds Stadsteater i. Han har även regisserat och stått på scen i jubileumsrevyn Arma Mater: “Tio scener ur Lunds universitets historia”.